Monday, June 25, 2012

project apam polkadot

salam, saja masukkan entry ni...testing my new mixer...best lak rasa ..mcm hati aku ni berbunga bunga...rasa mcm hari2 aku nak mengadun kek, apam or apa2 yg mengunakan mixer hahaha...maklum laa dah lama mengidam..tp bukan mixer mahal pun kekekeke





yang dalam tupperware ni siddiq punya..berkali-kali pesan dgn aku "mama itu siddiq punya, siddiq punya tau, siddiq punya ya" mama ckp ok2 siddiq punya ! dia suka pulak makan kali ni...maybe sbb dia pun menolong isikan filling coklat chip..itu pasal la dia excited nak makan kot..pehtu siap ada bunyi slurp slurp waduh sib baik dlm rumah hahaha



2 comments:

Asfaliza Mohd Yatim on June 25, 2012 at 7:55 PM said...

dah cantik dah. dah boleh jual dah kak

azie on July 2, 2012 at 11:20 PM said...

itu jek la yg retinye hehehe..kalau org nak order boleh aje as...tp ada ke org nak order kat amatur ni haa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

MyWorld,MyLife,MyBiz Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template